Εισαγωγή στα παπούτσια ανελκυστήρων


Τι είναι τα παπούτσια ανύψωσης;

Τα παπούτσια ανύψωσης ονομάζονται διαφορετικά παπούτσια επέκτασης επιπέδου, παπούτσια ανύψωσης ή ψηλά παπούτσια. Προορίζονται ασυνήθιστα να χτίσουν το επίπεδο του χρήστη ανιχνεύσιμα. Η βασική σκέψη είναι να τοποθετήσετε παχιά πέλματα (ανελκυστήρες) , με στόχο ο χρήστης να μπορεί να ψηλώσει. (Ανατρέξτε στην ενότητα “εσωτερικά παπούτσια ανύψωσης” για περισσότερα δεδομένα.) Τα παπούτσια ανύψωσης φαίνονται συνηθισμένα από έξω. Όλα γύρω από τα προγραμματισμένα παπούτσια ανελκυστήρων είναι ουσιαστικά τόσο ευχάριστα όσο θα έπρεπε να αναμένεται. Μπορεί να χρειαστούν λίγες μέρες για να το συνηθίσετε. Συνήθως, τα παπούτσια ανύψωσης αυξάνουν 2,5-4 σέρνεται στο επίπεδο. Υπάρχουν 5 ίντσες επιπλέον επιπέδου, όμως θα ελευθερώσει παρηγοριά και είναι πιο παρατηρήσιμο.

Ιστορία των παπουτσιών ανύψωσης

Μπορεί να θέσετε το ζήτημα “ποιος σχεδίασε παπούτσια ανύψωσης;”Το σύνολο των εμπειριών μπορεί να επιδιωχθεί πίσω στα μέσα του 1500, όταν οι μπότες κτηνοτρόφων αποδείχθηκαν στην Ισπανία. Από το 1700, τα ανδρικά παπουτσια ανδρικαμε Κουβανέζικο σημείο κρούσης έγιναν διάσημα παράλληλα με μια σύντομη αναζωπύρωση σε παπούτσια υψηλότερης υπακοής για άνδρες.[1]

Στην τρέχουσα ζωή, τα άτομα ανησυχούν περισσότερο για την ευημερία. Τα άτομα με gumshoe αισθάνονται άβολα όταν φορούν συνηθισμένα παπούτσια. Μερικοί από αυτούς προσπαθούν να βάλουν ευαίσθητα πέλματα μέσα στα παπούτσια για να κάνουν πιο ευχάριστα. Επιπλέον, μυϊκή ειδικοί κατά καιρούς συνταγογραφήσει χρησιμοποιούν παχιά πέλματα για να βοηθήσει το επίπεδο αύξησης του ασθενούς. Αργότερα, αυτό το είδος παχιών λεπτών πέλματος μετατράπηκε σε ένα κοινό μυστήριο μέσα σε μια συγκεκριμένη συγκέντρωση. Τα παπούτσια άρχισαν να σχεδιάζουν εξαιρετικά παπούτσια με παχιά πέλματα και να διατηρούν την τυπική εμφάνιση και παρηγοριά. Αναφέρονται σε αυτό ως” παπούτσια ανύψωσης “ή”παπούτσια επέκτασης επιπέδου”.

Πριν, τα παπούτσια επιπέδου είναι μόνο για τους άνδρες, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του 1990, εμφανίστηκαν παπούτσια ανύψωσης Κυρίες. Παρά το γεγονός ότι οι κυρίες μπορούν να φορούν παπούτσια με ψηλό τακούνι ή παπούτσια σκηνής για να αυξήσουν το επίπεδο, μερικές κυρίες προτιμούν να μην δείχνουν άτομα που φορούν ψηλά τακούνια. Τα παπούτσια επιπέδου κυρίες συνήθως συνοδεύουν τα επίπεδα, τα χαμηλά ή τα κεντρικά τακούνια με μια παχιά εσωτερική σόλα.

Εσωτερικά Παπούτσια Ανελκυστήρων

Φαίνεται να είναι εύκολο να τοποθετήσετε παχιά πέλματα μέσα στα παπούτσια, αλλά δεν είναι τόσο φυσικό να το κρατάτε ευχάριστο και να φαίνεται συνηθισμένο. Κάθε ένα από τα μέρη πρέπει να επαναπροσδιοριστεί για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια περιλαμβάνει τέσσερα τμήματα:

Επάνω

Το άνω μέρος πρέπει να προορίζεται να υποχρεώσει την παχιά εσωτερική σόλα. Υπάρχει περισσότερη κλίση μεταξύ του προσώπου και του στύλου. Ομοίως, η κάμψη του στύλου είναι υψηλότερη από τα συνηθισμένα παπούτσια.

Πέλμα

Αυτό είναι το μαγεμένο μέρος στο επίπεδο αύξησης. Πολύ καλά μπορεί να παραχθεί χρησιμοποιώντας πλαστικό, πώμα ή αφρό. Το εμπρόσθιο τμήμα είναι χαμηλότερο από το πίσω μέρος. Υπάρχουν διάφορα σχέδια στην κλίση και κάμψη για να ταιριάζουν σε διάφορα πόδια.

Μεσαία σόλα

Δεδομένου ότι η εσωτερική σόλα είναι συνήθως κατασκευασμένη με λεπτό και δαπανηρό υλικό, δεν είναι δύσκολο να εξαντληθεί. Η μεσαία σόλα δίνει κάποιο βαθμό βάσης μεταξύ της εσωτερικής σόλας και της εξωτερικής εσωτερικής σόλας. Προλαμβάνει την κατάρρευση της εσωτερικής σόλας σας και δίνει κυκλοφορία αέρα.

Εξωτερικά πέλματα

Η εξωτερική εσωτερική σόλα βοηθά στη συγκράτηση του χρήστη από το να αισθάνεται άβολα και επιτρέπει ένα χαρακτηριστικό κουτουπιέ. Τα κανονικά ελαστικά τακούνια μπορούν να αντικατασταθούν από μια συνηθισμένη φτέρνα.

Αν και τα μέρη των επίπεδων παπουτσιών είναι μοναδικά σε σχέση με τα τυπικά, φαίνεται απλά το ισοδύναμο όταν συγκεντρώνονται.

Είναι ζωτικής σημασίας τα ψηλά παπούτσια και οι ανελκυστήρες παπουτσιών να είναι μοναδικά. Οι ανελκυστήρες παπουτσιών είναι απομονωμένες παχιές πάπες που μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε παπούτσια. Οι αδυναμίες των ανελκυστήρων είναι ότι πρέπει να αντικατασταθούν σαν ρολόι (λόγω αποστειρωμένων λόγων), μπορεί να είναι αμήχανοι και οι μεγαλύτεροι εκτιμώμενοι ανελκυστήρες μπορεί να μην ταιριάζουν σε πιο μέτρια μεγέθη.[2]

Ποιος είναι κατάλληλος να φορέσει παπούτσια ανύψωσης;

Προφανώς, δεν υπάρχει βιώσιμος τρόπος για τους μεγάλους να γίνουν κανονικά ψηλότεροι. Τα παπούτσια ανύψωσης προορίζονται για άτομα που πρέπει να είναι ψηλότερα πραγματικά. Είναι για όλα τα είδη ανθρώπων, ωστόσο οι κυρίες δεν είναι διάσημες. Ομοίως, σε περίπτωση που είστε ντετέκτιβ, θα πρέπει να το ελέγξετε υπό το φως του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία με gumshoe αισθάνονται πιο μεγάλη, ενώ φορώντας παπούτσια ανελκυστήρα.

Μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια επιπέδου για φθορά μεγάλων αποστάσεων ή μόνο για ένα μοναδικό γεγονός. Ορισμένα άτομα αποφασίζουν να το φορέσουν για μεγάλες αποστάσεις από τότε που το συνηθίζουν και τους αρέσει η αίσθηση ότι είναι ψηλότερο. Σε ορισμένες εκδηλώσεις, για παράδειγμα, γάμος, ένας άντρας πρέπει να είναι ψηλότερος, ιδιαίτερα ψηλότερος από “αυτήν”. Τα άτομα επιλέγουν παπούτσια ανύψωσης υπό αυτές τις συνθήκες. Η συντριπτική πλειοψηφία αισθάνεται συνηθισμένη ενώ φορούν παπούτσια επιπέδου ακόμα σε άλλους, ο φορέας φαίνεται ψηλότερος και πιο σίγουρος.

Ποιοι φορούν παπούτσια ανύψωσης;

Μπορεί να μην δείτε, ωστόσο, πραγματικά πολλά άτομα γύρω μας φορούν ψηλά παπούτσια, συμπεριλαμβανομένων μερικών διάσημων ανδρών. Για παράδειγμα, ο Γάλλος πρόεδρος Nicholas Sarkozy, ο διάσημος διασημότητα Tom Journey και ο γνωστός επενδυτής Aviv Nevo. Βόρεια από ένα εκατομμύριο παπούτσια ανελκυστήρα πωλούνται με συνέπεια!

Κατάλογος κεφαλαίων

Τι είναι τα παπούτσια ανύψωσης;

Ιστορία των παπουτσιών ανύψωσης

Εσωτερικά Παπούτσια Ανελκυστήρων

Ποιος είναι λογικός να φορέσει παπούτσια ανύψωσης;

Ποιοι φορούν παπούτσια ανύψωσης;

Σημείωση: σε αυτό το Άρθρο, τα “παπούτσια ανύψωσης”, “παπούτσια επιπέδου” και “ψηλά παπούτσια” χρησιμοποιούνται αμοιβαία.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *